Cashflow játék


 

CASHFLOW MAGNET magyar fejlesztésű pénzügyi oktató társasjáték

WWW.CASHFLOWMAGNET.HU

Az anyagi bőség és a pénzügyi siker gátja a hiányos tudás.
Ez a szórakoztató, oktató társasjáték megtanítja az alap könyvelést, pénzügyeket és befektetést, úgy hogy lehetőséget ad arra, hogy igazi életbeli szimulált döntéseket hozhass igazi életbeli következményekkel.
Amint akcióba lendíted pénzügyi tudásodat a CASHFLOW MAGNET segítségével, olyan értékes tapasztalatra fogsz szert tenni, ami a gazdagok szabályainak megértéséhez vezet, és olyan bizalmat nyújt majd, amivel bátran teszel majd lépéseket a valós pénzügyi világban.

Fejezd be azt hogy azért élsz, hogy ne veszíts és kezdd el élni életed, hogy nyerj a CASHFLOW MAGNET segítségével.

Mit tanít meg a játék?

A pénzügyi műveltség szókincsét.

 

"Elsősorban olyanoknak készítettem ezt a játékot, akik cégtulajdonosokká vagy befektetőkké akarnak válni. - Akik meg akarnak gazdagodni. A készpénzáramlás irányítása alapvető jártasság mindenki számára, aki meg akar gazdagodni." - Robert Kiyosaki

A szavak a leghatásosabb eszközök, üzleti értelemben eszközök, mert a szavak befolyásolják az agyunkat, és az agyunk alakítja ki a valóságról alkotott képünket. Sok embernek az a baja, hogy felnő a szülői házban, elköltözik, és befejezi az iskolát anélkül, hogy megismerné a pénzzel kapcsolatos szókincset. Az eredmény: életre szóló anyagi gondok.

A pénz visszaadása

A játék része a nagyvonalúság, a jótékonyság is. A megszerzett pénz visszaadása. (A megkeresett pénz felhalmozása a pénz erejével való visszaélés!) A játék nemcsak arra tanítja meg az embereket, hogyan gazdagodjanak meg, hanem arra is, hogyan legyenek nagyvonalúak.